又到老闆請吃飯大日子👏🏻,咁多員工喺度,當然就吃Pizza🍕,可以happy share啊嘛~我已經吃過好幾次Pizza Maru,每一次嘅水準都唔會令人失望🤩,見到網上外賣平台🛵可以外送,就推薦咗比大家一齊試下💕正值係lunch hour,而且Pizza係即叫即整,所以岀餐時間都幾長,差唔多要等90~120分鐘😂,所以最好就盡早落單啦!我自己最推薦大家叫佢招牌芝加哥系列嘅Pizza,蜜糖杏仁批邊🍯會較厚又鬆軟,甜甜哋味道唔會令人覺得好奇怪,咸甜適中,而批邊入面有濃濃嘅芝士🧀,仲會拉絲添啊😍好多同事對呢款泡菜海灣芝加哥讚不絕口👍🏻。食材主要包含有蟹柳🦀、鮮蝦🦐等海鮮,配埋蜜糖杏仁批邊,味道一流,而且唔會覺得好油膩😋。不過,就唔係好食到泡菜嘅道味啦😂另一個Pizza就係呢個薯角炭燒雞肉芝加哥,燒烤醬汁都濃烈,所以味道就較重口味,配埋Pizza上嘅薯角🥔,都好易飽肚🤣除咗Pizza之外,餐廳嘅炸雞🍗都非常岀色,係必叫菜式‼️每一份都有6大舊。基本上我都試過曬所有款式嘅炸雞㗎啦,建議大家揀D有醬汁嘅炸雞😂,因為冇醬汁嗰幾款只會係炸雞表面落調味粉,分佈唔太平均,味道都偏咸,而且好易口乾🙈我個人就

泡菜海灣芝加哥(蜜糖杏仁邊)

薯角炭燒雞肉芝加哥(蜜糖杏仁邊)

我個人就都好鍾意呢一款蜂蜜蒜泥炸雞💛,醬汁醇厚減膩,炸雞肉質鮮嫩又多汁,加埋一齊令口感更為豐富🌈

蜂蜜蒜泥炸雞

相比上一款炸雞,呢款炸雞主打係韓式特色酸甜醬汁,吃落帶有點辣味,百味交雜😌

蒜香甜辣秘製炸雞

整體而言,相比傳統意式Pizza,餐廳menu設計偏向韓式Fusion菜式🇰🇷,Pizza 餡味加入更多元素,味道上更為豐富同較多層次感,亦迎合到各個芝士控嘅口味☺️
Waiting Time
90 Minutes (Delivery)
Type of Meal
Lunch
泡菜海灣芝加哥(蜜糖杏仁邊)
薯角炭燒雞肉芝加哥(蜜糖杏仁邊)
蜂蜜蒜泥炸雞
蒜香甜辣秘製炸雞