2017-11-08 173 views
星期六下午去蝴蝶邨探朋友,咁探完就有少少肚饑啦,本身唸住去街市食碗車仔麵,但係落到去就見到有間西式d嘅餐廳裝修幾得意,成架車咁,於是就過去望下啦。佢餐牌都好多款式,有漢堡,有熱狗,有pizza,甚至有飯,但係由於我唔係好肚餓,最後我都係選擇左個芝士吞拿魚厚多士,價值$28,另外我就再加左杯菠蘿梳打。等左十分鐘左右就起到菜啦。吞拿魚多士望落去就好多芝士,都焗得好靚,係我自己用把刀開到佢樣樣衰衰,第一啖食落去好香吞拿魚味,食得出佢地加左d洋蔥同埋沙律醬,d味非常夾,好好味。跟住到菠蘿梳打啦,甜左少少,但係都好解渴。總結黎講,e間野係e區都幾特別,又好味,款式又多,再有機會黎我會再試下其他野。

跟住到菠蘿梳打啦,甜左少少,但係都好解渴。