2015-11-03
為左唔駛等位可以食到人氣炸雞, 我地六點就黎食dinner. Yeah~ 如願立刻入座(仲有唔少吉位), 限時90分鐘.dinner time 冇免費水提供. 我地哎左Shark blood. 飲品如其名, 感覺到有花心思係setting上. 鯊魚 (plastic toy) 海洋 (藍色沙冰) 鯊魚血 (紅色酒? Serum?!)樣樣齊. 不過除左甜, 飲唔出係咩味.基本上成個menu都係雞. 澱粉類有年糕, 同一款麺食. 點了芝士年糕. 熱板上的暖笠笠. 芝士拉得出絲, 煙煙un un. 食到最後, 底部芝士變成薄片, 微脆鹹香, 芝迷一定鍾意 (千萬別錯過呢層精髓!!!!!!!) 除左年糕, 仲有魚糕同公仔面. 加埋辣醬, 有少少似食緊杰版部隊鍋! Like! 係全晚最like既dish!烤雞選了韓式. 外皮香脆唔𠝹咀. 雞肉蠻嫩滑. 只是..雞肉是"原味"的. 要點醬來吃. 如果可以入味點就好~ 呢款一隻辣椒的韓式烤雞屬超級BB 辣,唔食得辣既應該都handle到.特制蛋卷. 味道同外型都普普通通啦~ 略貴 ($150 for 9 pieces)整體上portion適合三五知己
整體上portion適合三五知己開心share
Other Info. :
唔收切餅費, 可以幫你keep蛋糕係飲品雪櫃. 不過由雪櫃拎出黎到上蛋糕, 全程都係自助既