2023-01-31 246 views
同好姐妹行街,行行下想飲番杯野,經過呢家👐手作功夫茶👐就忍唔住要買返杯啦。我哋都好鍾意芝士,所以都嗌咗有芝士嘅飲品。🧀🧀😋芝士奶蓋紅茶💗我成日覺得奶蓋+紅茶=奶茶,只要將啲奶蓋同啲茶混合就係奶茶啦!不過奶蓋好似同傳統嘅奶茶有少少唔同,因為呢種大概都係偏甜少少嘅奶,所以飲落去嘅味道呢都會有偏甜。但重點係呢度有埋芝士,可以想像像將芝士加入奶當中係幾咁香滑濃郁!🤗芝士宇治抹茶💗好姐妹好中意抹茶,所以一定會揀抹茶,同時佢又係芝士控所以揀呢一個就啱曬佢。佢覺得飲落去個抹茶係相當濃郁好香,加埋啲芝士撈埋一齊就令到有奶香嘅味道提升,成個感覺好厚實,好結身,相當飽肚。大家一定要試呢度嘅芝士系列!!

芝士奶蓋紅茶💗
芝士宇治抹茶💗

大家一定要試呢度嘅芝士系列!!
Waiting Time
10 Minutes (TakeAway)