2021-12-12 349 views
炸雞係香港好多韓式餐廳都有得食,但唔係間間都可以同韓國當地既炸雞媲美,呢間BHC係我食過覺得幾接近韓國既水準。 BBU-LINKLE PLATTER$338 🍴BBU-LINKLE CHICKEN每件雞都灑滿勁多芝士粉,芝士味超濃🧀🧀🧀,係甜甜咸咸既味道,舊舊都啖啖肉,皮炸得好脆,咬落去超爽,直程覺得自己可以學youtuber錄ASMR😆,而且份量都唔少。🍴SPECIAL FRIES, CHEESE BALL芝士波波一定要趁熱食,熱辣辣食入面既芝士係拉絲既,口感外脆內軟🤩薯條係又脆又香口,上面都係同芝士炸雞一樣既芝士粉,熱愛芝士味既一定鐘意。 🍴COBB SALAD入面材料都幾豐富,有生菜、蕃茄、洋蔥、蝦、雞胸肉、牛油果、煙肉碎、烚蛋同埋芝士(係阿又係芝士🤣),蔬菜都好新鮮,啱晒食炸物食到膩既時候清一清味蕾。 一邊聽住k-pop,一邊食炸雞,氣氛唔錯,環境闊落。呢個套餐都夠3個人食,性價比高,推介。

BBU-LINKLE PLATTER$338

🍴BBU-LINKLE CHICKEN

🍴SPECIAL FRIES, CHEESE BALL

🍴COBB SALAD

$130 (Dinner)