2016-10-02 366 views
有片有真相!!放假當然要食好西 鬆一鬆啦今次 偽文青拍大胃D去左大圍Sister Korea cafe由韓妹 親自為我地下廚 韓妹 試左 芝士溶岩豚肉炒飯$128色香味俱全 辣味十足 好惹味� 而醬油蟹$188 甜甜醬油汁撈蟹肉 真系可以食兩碗飯 我地兩個都系第一次食 而且一路睇住韓妹拆蟹肉 真系好治癒 *段片到有把聲 佢話好正啊 好似唧黑頭甘��。 治療性甚高� 仲有兩個小食:蜜糖炸雞同火山脆皮豆腐 個人覺得呢兩個就吾系太脆口 一般般 建議吃貨們可以留返戰鬥力 主攻 韓妹烹調既芝士溶岩豚肉炒飯(點辣的更惹味)同醬油蟹 ���諗起都� 回味!..另試左 菠蘿沙冰$58同忌廉柚子沙冰$38。菠蘿打成冰,再原隻菠蘿上,正。而忌廉柚子沙冰 吃辣必備 解辣 仲飲到啖啖柚子 升級口感。
有片有真相!!放假當然要食好西 鬆一鬆啦