2019-09-28
📸#tagnshare旺角篇 .-最近高妹都沉醉於文青小餐廳🌿 係忙碌既工作後可以同朋友仔去relaX一下~ 食下牛油果🥑食下沙律 🥗感覺好健康🤫 如果你地都鐘意可以收藏收藏啦💬-今次介紹既係位於旺角鬧巿既 「Pause it」 -小食方面點左超級皇牌既芝士黑松露薯條($62) 呢個薯條一定要一定要一氣呵成食哂!! 🍟🍟🍟🍟 勁多芝士醬🧀🧀🧀真係超邪…. 惡,爆哂錶! 反而黑松露味也不是太重。如果放耐左既話,好容易就淋啦… 好可惜.. 所以你地要一放低就食快啲啦..哈哈-主食揀左煙三文魚Benedict蛋多士($78) 同埋炒蛋牛油果多士($72) 啲炒蛋超多的呢仲大過塊多士. 而個Benedict蛋都幾好. 不過個多士都幾韌.. 食落去好狼狽. 呢邊跌蛋另一邊跌左舊三文魚..🙄-飲品就係蝶豆花青檸梳打($36) 酸酸甜甜咁, 幾清新 另一杯就係凍黑芝麻Latte,芝麻味好香woooo.. 推介呀!-🙋🏻♀️高妹小編.- 👇🏻地址👇🏻Pause It (旺角)旺角山東街84號地下……………………#hk #hkig #hkfood #hkfoodie #foodpics #foodblo
今次介紹既係位於旺角鬧巿既 「Pause it」
🙋🏻♀️高妹小編
- 👇🏻地址👇🏻
Pause It (旺角)
旺角山東街84號地下
……………………
#hk #hkig #hkfood #hkfoodie #foodpics #foodbloggers #uhkfood #foodig #香港美食 #FollowForLike #hkiger #LikeForLike #FollowForFollow #相機食先 #hkigers