2019-11-29 266 views
收工同老公久違地撐枱腳朋友介紹之下過左黎呢間餐廳我地大概6點半黎到仲有happy hour叫杯stella都係50蚊然後我地叫左個nachos(classic)卜卜脆,上枱仲熱辣辣,3個醬都好好味仲有叫左mac & cheese, 份量岩岩好,芝士香濃上面加左啲煙肉同蒜既碎碎,口感唔會太單一仲有叫左個肉眼扒,都幾大塊,好juicy,老公就覺得唔點汁仲好食,我就覺得2樣都好食😋本身驚叫3樣野會太多,點知全部都食晒,我地再叫埋甜品冧酒提子加青蘋果芝士蛋糕,食落口好大陣肉桂味,但口感同味道都不錯,唔會太漏😌飲品方面我就叫左杯chocolate factory,本身望落覺得好漏咁,但飲落去佢係用左偏苦既朱古力,配朱古力醬又配合得幾好❤️❤️我地會再黎食架!☺️
收工同老公久違地撐枱腳
朋友介紹之下過左黎呢間餐廳
我地大概6點半黎到仲有happy hour
叫杯stella都係50蚊
然後我地叫左個nachos(classic)
卜卜脆,上枱仲熱辣辣,3個醬都好好味

我地會再黎食架!☺️
2019-11-28
$325 (Dinner)