2013-04-08 37 views
唔知幾時開始口味變化超大,以往唔好酸辣食物而家超鐘意,食壽司唔點WASABI我我居然會愛上老麥的芥末魚柳包,上年食既次數超多,今年芥末魚堡回歸當然唔可以錯過~芥末魚堡套餐$28.7今年回歸的魚堡比往年的SIZE不同,上年是正常魚柳包的SIZE,只是醬料換上WASABI,今年則整個包不同了,用上長型有芝麻的包,配上長型的魚柳及期待的WASABI醬,攻鼻的感覺又回來了,不過醬汁超少的,圖中見到明顯的醬汁是我走到COUNTER要求店員加多些給我的,芥末魚柳包的靈魂就是攻鼻的芥末醬料~ 愛吃多醬包的朋友茖ORDER時可以要求多醬的,咁就唔駛行多轉了~跟餐薯條黑黑的,不是金黃色,又唔係好夠熱,一般般LA~熱奶茶夠熱,茶味淡淡的,都OK LA~友人叫了$21 的魚柳包餐,包的SIZE真的越來越細個,如果男土食個魚柳包+薯條應該都唔係太飽的LA~
芥末魚堡套餐$28.7
跟餐薯條黑黑的,不是金黃色,又唔係好夠熱,一般般LA~

熱奶茶夠熱,茶味淡淡的,都OK LA~

2013-04-08
$25 (Lunch)