2019-05-03 353 views
朋友好興奮咁話:TGIFFFF!!!! 要同我飲下野輕鬆返晚woooo(好明顯佢係唔記得呀姐我係無TGIF呢支歌仔唱啦......)~~~不過見佢咁好興致,我就捨命陪君子~陪下佢啦xppp一向都中意fancy野既佢帶左我上黎呢間樓上既酒吧餐廳全店以粉色為主調,帶有復古味既少女風,感覺完全唔似係飲酒之地,但一望到另一邊既飛標球檯,酒吧廳店既感覺又出返黎呢度除左有野玩、有野食、有酒飲之外,仲有SHI SHA添啵,不過我就對佢無乜興趣啦,都係野食岩我多d個晚放工未食野既我就order左一份“鐵板肥牛烏冬”HKd$78+10%,朋友就話唔係好餓,揀左份“吉列炸蠔”HKd$58+10%同我一齊share鐵板烏冬份量同調味都okkk,夠熱夠飽肚朋友order既炸蠔一客四粒,夠香脆香口,配酒一流XDD原來order呢度既cocktail係可以選擇自己調架,會有調酒師教自己調返所order既個杯cocktail,都幾有gimmick 幾得意呢杯就係我個晚所order既“Loggia Flower”HKd$100+10%啦依家唔可以飲咁多,加上聽日仲要返早,所以係調既時候特別要求減輕返酒精比例呢杯coc

鐵板烏冬份量同調味都okkk,夠熱夠飽肚

朋友order既炸蠔一客四粒,夠香脆香口,配酒一流XDD

呢杯cocktail都幾易入口,係一杯荔枝混合接骨木既drinks,相信大部份既女生都會接受到

而朋友仔就要左呢杯“Passion Maze”HKd$100+10%,試左一啖都唔錯啵!係一杯帶有百香果味道既cocktail~飲落酸酸甜甜而且酒精濃度唔算高

傾下玩下食下又飲下,好快就過左一晚啦!朋友仔之後仲有下場,我就要歸家早啲休息準備聽朝一早起身返工啦~~~~~
Type of Meal
Dinner