2010-07-17 3 views
今日同喵小姐機緣巧合之下黎左惠比壽食野,一直都想黎好耐,今日終於俾我地把握左LEE個機會今日我同喵小姐分別叫左三文魚飯盒同九州豬骨烏冬~嗯,食落去幾好味,用料足!! 三文魚飯盒就有成五片三文魚刺身,一個「正」! 加埋LUNCH SET兩個餐都係55蚊,性價比高!! 我地仲叫左魚子花之戀,喵小姐話中意食就上網搵左幾間好味GE帶佢黎食,終於等到花之戀上抬,WOW,喵小姐一食之下猛話正! 三文魚勁好味,用料靚,7.75/10分!!唯一美中不足花之戀冇CREAM係入面,唔緊要,下次再帶佢去另一間有CREAM GE!!今日都係幾值得紀念GE一日,亦都希望喵小姐可以係黎緊每日開心多一點,前程之錦
今日同喵小姐機緣巧合之下黎左惠比壽食野,一直都想黎好耐
,今日終於俾我地把握左LEE個機會

2010-07-17