今日嚟到呢間Cafe環境真係好舒服成個花園咁🪴 四面都有唔同嘅盆栽擺設好有生氣🎍有一種悠然的感覺食物方面都係素食🍃口味健康得來調味唔會太過Dry👍🏻平衡返健康康同味道啱啱好值得一試💚⭐️ 全日早餐 ☀️份量超豐富😋有大啡菇紫薯金栗餅芒果沙律等材料全部都感覺好Fresh🍄Impossible Meat漢堡都好像真🍔⭐️ 咖喱喇沙湯麵 🍜湯底好幼滑香味濃郁🥘配料已素丸子為主🍢配上各種蔬菜口感好有層次保留了喇沙的惹味😗⭐️ 是日餐湯 🎃⭐️ 忌廉芝士西蘭花 🥦除餐附送了湯品同埋小食🥹南瓜湯真材實料食到南瓜蓉🧡 西蘭花配上芝士真係好正呀🧀⭐️ 鹽酥素雞髀 🍗⭐️ 川辣杏鮑菇 🌶️兩款小食都好香口特別素雞造型同埋味道都好像真🥳特別啱啲食唔慣素菜嘅朋友🤣⭐️ 蛋白檸檬批 🍋檸檬嘅酸度好自然好清新💛 蛋白好輕盈唔會好大負擔🥚用全素嘅材料都做得出高質嘅味道🎨⭐️ 紅石榴汁 🩷⭐️ 桂圓紅棗茶 ☕️值得一讚飲品嘅甜味都好自然唔會過分加糖🍭桂圓茶有種滋補的感覺🍇 而石榴汁帶微酸好開胃
全日早餐

⭐️ 全日早餐 ☀️