2022-11-13 172 views
週末前夕當然要搵下朋友去酒吧飲返杯,食住好西傾下計啦~我地入左呢間叫Garden 既bar restaurant 入面既環境的確佈置得有如個小花園咁,仲有個木韆鞦可以任意打卡添xpp餐牌上既食物選擇都好多元化,以西式為主,再有加添泰式同日式元素我地先點左有泰式風味既炸蝦餅同冬蔭功雞翼做小食前者香脆,後者惹味之後要左一份黑松露薄餅share~呢度既pizza底係超薄超脆,配上濃厚芝士同雜菌,更加上松露醬,味道點會出事之後要左一份相對上健康啲既素食意粉~呢款意粉雖然無肉,但加入各款不同種類既菜蔬,所以食落唔寡之餘仲幾惹味最後到左當晚既另一主菜豬肋骨啦調味剛好,無過甜膩既感覺而香脆既薯條更係呢晚既mvp,好食到令我地都覺得下次再黎都一定要encore
週末前夕當然要搵下朋友去酒吧飲返杯,食住好西傾下計啦~

我地入左呢間叫Garden 既bar restaurant

我地先點左有泰式風味既炸蝦餅同冬蔭功雞翼做小食

前者香脆,後者惹味

之後要左一份黑松露薄餅share~

之後要左一份相對上健康啲既素食意粉~

最後到左當晚既另一主菜豬肋骨啦

調味剛好,無過甜膩既感覺