2022-02-28
📍Eaton Staycation包咗兩個花樣年華dinner set就去試左下😇本身Eaton Food hall係開放普通人都可以入去,氣氛真心唔錯(偏暗 舊香港風,望落去會見到普慶餐廳🦥)之餘有卡位😝坐得舒服而且唔會有人趕你走👐🏻裡面有好多餐廳有日式西式一次過滿足好多需求💜加上又唔貴,有時成班人出去食就好唔錯🪄講翻dinner set,之前見過食評話分量少😂實際因為set(+18)包左湯同麵包所以都夠飽,意粉分量女仔黎講都ok~💛西班牙黑毛豬火腿羅勒忌廉汁長通粉 $68上碟都幾好睇,黑毛豬火腿只有一片,但係個羅勒忌廉汁都做得唔錯, 普普通通食一餐意粉,但係熱咖啡就真心唔太得☕跟餐番茄湯同麵包都熱,尤其個麵包同外表唔同好鬆軟幾好食🥰💛牛肝意大利雲吞配黑松露忌廉汁因為六點後禁堂食所以拿左翻上去房食, 一開始打開覺得分量有啲少,但係食完都覺得飽個黑松露醬係濃郁都幾香,試左水果茶都係唔得😂可能試下其他會好d
💛西班牙黑毛豬火腿羅勒忌廉汁長通粉 $68
💛牛肝意大利雲吞配黑松露忌廉汁