2017-09-12
/椰撻就過關~唔知兔米糍又點呢🥜🐰<超群>🥜花生糯米糍($5.5)▪️位置太唔就腳🤦🏽♀️所以今日順便出開去太子依個寶地,就一次過買兔米糍🐰兔椰撻同兔燒餅🙊均為兔仔而設嘅美食🤤-其實n年前食過一次,個時得番一粒,心知不妙,難估放左幾耐🙁不過又口癮起想吃糯米糍,仲指定要花生餡wo😤個次經歷🤢😬今日就比多次機會你,見到有成十幾粒,夾上盤有少少墜手,但睇落表皮已經偏韌😣🥜一咬落....Um係有d乾🤔但再𡁻落 好煙韌👍🤤係我鐘意煙韌得泥帶點嚼勁嘅口感👉🏽內餡拍得住🔝1️⃣個間,而且更多花生原粒😍重點係香脆,混合砂糖,椰絲,花生醬。食落偏甜少少,但回味wo😲🙊提提外皮質地,應該放耐d就會又硬又實,盡早食用為佳🥜但索貴有點高,差一蚊就食到個大椰撻😭....
<超群>
🥜花生糯米糍($5.5)
▪️
均為兔仔而設嘅美食🤤