2016-07-04 427 views
打邊爐係就係肥架啦,但又方便wor,中意食咩就煮咩,其實我都好中意架。不過淨打邊爐又悶左D,呢度食就有得食左個花甲蟹煱先,之後就用佢D湯黎打邊爐,真係一班fd食飯ge首選呀。呢度唔算好大,但都坐得舒服ge,都係黎搵朋友先知呢度有間咁好食ge野自選醬料,我係會咩都落曬架個煱未黎叫住小食先,個豆腐堅好味,外層仲有D八味粉,好香好有下酒菜feel主角到,大大個煱,除左有蟹,D配料都唔少隻蟹仲有好多膏添,正呀牛牛,我最愛ge牛牛,成盆有牛頸脊、牛胸爽、牛脷托、和牛粒、肉眼邊、金錢𦟌,個樣都靚過人ge牛ge花紋都好靚,食過好鮮味,牛味好香,不過我最意係個和牛粒,牛味最濃,而且就算煮耐左都唔會硬身,真係想食左幾舊呀四寶丸,全手打,好彈牙好新鮮基圍蝦夠大隻,而且好抵食呀,D肉好實好新鮮最後唔夠飽叫多左個水餃,都唔錯,唔似出面D雪藏貨,都抵食ge
自選醬料,我係會咩都落曬架
八味金磚豆腐
招牌花甲蟹煱
主角到,大大個煱,除左有蟹,D配料都唔少
隻蟹仲有好多膏添,正呀
招牌肥牛拼盤
手打四寶丸
四寶丸,全手打,好彈牙好新鮮
基圍蝦
基圍蝦夠大隻,而且好抵食呀,D肉好實好新鮮
鳳城水餃
八味金磚豆腐