2016-07-24 158 views
有事做黎到西港城,朋友介紹左黎呢間cafe店度hea,門口望到勁多花花,環境靚靚喎。一開門傳黎一陣香薰味,好舒服,即刻relax哂。掛牆的植物係真㗎,生長優雅。今人心曠神怡的花花。枱上擺設都係靚靚嘅花花。朋友點的latte $38,咖味香濃,奶泡厚實,整體感覺不錯喎。自己點了mint earl tea $38,好清新,伯爵茶香噴噴,飲完覺得個人好舒服。旁邊仲有蜜糖,不過不喜歡甜茶的我就沒加進去了。另外朋友仲叫了兩杯勁靚的特飲,blue butterfly pea vanilla milk $38同blue buttrrfly pea jasmine green tea $38,粉藍色的好夢幻啊,沒試到,朋友說很香花茶同奶味。食物點了呢樣,低溫慢煮雞胸黑松露醬牛角包配沙律菜 $128,雞胸好軟腍,松露醬香口,沙律菜亦很新鮮,不錯吃。環境靚靚,讓人坐得舒服,不過價錢略為進取,多人share同hea下還不錯啦。
一開門傳黎一陣香薰味,好舒服,即刻relax哂。
掛牆的植物係真㗎,生長優雅。
今人心曠神怡的花花。
枱上擺設都係靚靚嘅花花。

2016-07-10
$200 (Tea)