終於有時間post相啦,生日飯點樣都係揀反係JC ROOM 呢度食,都係度食左連續兩年啦,yummy,,朋友生日都帶埋佢地黎,黎親都好滿意,今晚都食左好多野,花花collection🎀啱曬我地幾個女子吃,今次坐唔到係花花牆嗰邊,影相無咁靚𠻹。第一次試到個新野,平時叫開就咁鵝肝多多士,今次就食埋個鵝肝配花雕玫瑰糖心蛋喔,酒味好香濃,糖心程度又剛好,超正,大家記得點喔🌸都叫左smoothie,,我唔記得影朋友啲飲品,我呢杯就係玫瑰士多啤梨沙冰,一啲都唔會係外面啲藥水味,次次黎都有飲,推介👍👍😚因為朋友不吃牛,今晚就食左帶子risotto,,其他仲食左大大個chicken burger,我地三個女子share 食,豆蓉湯,有啲煙肉味,幾香,最後就係我既生日甜品,一人一個唔會唔夠食,完美。撐小店💪🏾💪🏾小店味道真係好味啲架,廚師用心出品係外面集團式製作無架😻🥰
今晚都食左好多野,花花collection🎀
啱曬我地幾個女子吃,今次坐唔到係花花牆嗰邊,影相無咁靚𠻹。

最後就係我既生日甜品,一人一個唔會唔夠食,完美。