2015-07-06
早早book 枱食頭輪, 唔洗等。一行6人叫左 海鮮烤肉/ 烤肉 set 各2, 單點牛舌, 豆腐泡菜海鮮湯, 炸醬麵, 最後係團購左2隻嘅醬油蟹。set 嘅份量都ok, 只有牛仔骨有醃, 其他都係raw。由於係無醃嘅關係, 所以肉靚的話食原味係無問題。 但個人認為都係醃左去好啲。醬油蟹係團購價$168/隻, 如果當場叫$268, 就有d 貴。味道幾鮮, 蟹蓋d 膏撈埋飯食一流.可惜炸醬麵不是我杯茶, 豆腐泡菜海鮮湯份量夠6個人飲,如果味道唔夠濃。 由於叫set, 可以無限添食爐邊泡菜蛋/芝士粟米。 最後講環境, 枱與枱之間夠闊落, 但可惜冷氣不足, 邊食邊 😓燒烤板已經濃晒, 但都無人主動嚟換。要叫先換 😑, 有別於食過嘅韓燒餐廳, 密密換,怕你d 燒肉有焦燶。90分鐘話禁快就完, 大家都食得好飽飽。希望日後會有想嚟嘅衝動啦。
90分鐘話禁快就完, 大家都食得好飽飽。
希望日後會有想嚟嘅衝動啦。