2023-05-22 59 views
🩵就喺尋日,曼城取得英超冠軍🩵(都不意外😂)係連續三屆啊🏆 今次咁啱要介紹來自英國曼徹斯特的Crumbled…喺曼城真係好出名的🩵最近來到了香港~我從來未見過呢類甜品,只係食過Apple crumble🥧crumble正正係指apple crumble 嗰種crumble,再加上呢間店獨有嘅吉士醬,加埋其他各種配料,變成一杯非常colorful🌈同igable嘅甜品🍨見到賣相完全是我的菜🩵Crumbled套餐 $58 + $20配飲品🌈Set A(Lotus焦糖餅、Lotus焦糖餅碎、七彩脆麥片、焦糖醬、閃粉、黃桃、自家制招牌英倫吉士、招牌Crumble脆脆)好靚,真係好靚🥹以為Crumble加吉士醬一定甜到牙痛,點知唔係,係可接受嘅甜度☺️食落暖暖嘅Crumble 加埋脆麥片同餅碎,個啖都食到好大聲😂🌈Set F(麻糬、繽紛朱古力針、朱古力醬、針筒、黃桃、雪糕、招牌Crumbled脆脆)咁多set入面,得呢款先有雪糕🍦仲要有麻糬(⁎⁍̴̛ᴗ⁍̴̛⁎)就揀你啦!又係彩色架🥹🌈仲要針筒入面有朱古力醬唧上去,打卡絕對一流!如果有小朋友絕對可以帶佢嚟試🍨另外有一系列凍/熱飲選擇。我就嗌左Iced La
🩵就喺尋日,曼城取得英超冠軍🩵(都不意外😂)係連續三屆啊🏆

🩵Crumbled套餐 $58 + $20配飲品

🌈Set A

Set  A

🌈Set F

Set  F

另外有一系列凍/熱飲選擇。我就嗌左Iced Latte同荔枝梳打🥤
Set  A
  • Set A