2020-11-05 866 views
【瘋癲試食】| 英式傳統小食 🇬🇧話說早排同林小姐不約而同地同時間係手機都睇緊尼一間舖 咁就注定我地一定要去幫襯下佢啦❤️咁岩早排經過K11就順便入去買黎食😊英國小食系列又點可以無Scone既存在呢!係尼到賣既Scone 我唔知可唔可以用『蔗渣價錢 燒鵝味道』黎形容佢。因為尼間小店係可以做得出酒店/高級餐廳水準!食Scone最怕就遇到咬落去乾淨淨咁 但SAM’s Kitchen 既鬆餅咬到落去係非常鬆軟 唔會一咬就散開哂👍🏻另外佢地仲有好多自家製既果醬系列 但我都係偏愛傳統用Clotted Cream去配搭番❤️
【瘋癲試食】| 英式傳統小食 🇬🇧

2020-08-26
Waiting Time
30 Minutes (Dine In)
$35 (Tea)