已經光顧了不只幾次的英雄三文治,都可算是他的粉絲之一,但作為粉絲,次次吃前都有影相,但始終都是因為懶之原因一直未寫。。。抱歉!其實除了懶之外,遲遲未寫的原因是英雄就是他的水準一向都keep到,所以幾時寫, 都一樣不可不叫的燒肉眼牛排三文治, 個薄切牛加埋個特製芥末味燒醬汁, 好美味~ 夾在中間的紅洋蔥及生菜都十分新鮮薯條即炸的, 加上味粉份外香脆我另一個餐唔要薯條, +$ 8 鹹牛肉焗薯, 但麻麻地, 我見店員用急凍的著仔即過果部焗焗機, 然後再界開佢用鹹牛肉"憫"番個界, 沒有焗薯專用的醬,如額外加要+$$$ worrrr, 鹹牛肉又小, 又冇醬, 好乾, 咁叫焗, 冇乜誠意 bor ~!總之佞番薯條好過我見照燒雞扒三文治都好多人叫, 我又叫來試下先, 因我次次都叫牛牛.... OK la冇乜特別咁, 正常穩陣之選.. 始終都情迷牛牛 aiya ..... 我竟然冇影到個movenpick coffee , +$3 有了, 我對movenpick 有點情意結, 因為我在埃及就是住movenpick 的遊輪酒店, 如果果時可以歎住杯pick pick coffee , 正丫 !!!!
已經光顧了不只幾次的英雄三文治,都可算是他的粉絲之一,

燒肉眼牛排三文治
夾在中間的紅洋蔥及生菜都十分新鮮
薯條即炸的, 加上味粉份外香脆
鹹牛肉焗薯, 麻麻地
我另一個餐唔要薯條, +$ 8 鹹牛肉焗薯,
但麻麻地, 我見店員用急凍的著仔即過果部焗焗機,
總之佞番薯條好過
照燒雞三文治
OK la冇乜特別咁, 正常穩陣之選.. 始終都情迷牛牛

杯coffee好香好濃滑, 一D 都唔苦 !!~~~~

$ 29 一個餐, 真係超值了~
2011-09-23
Waiting Time
10 Minutes (Dine In)
$29 (Lunch)
Dining Offer
Group-buy