2021-05-05 948 views
之前幫襯過佢一次, 試咗佢嘅綠茶味卷蛋, 綠茶味好濃好正😍 偶然喺ig見到佢呢個combination, 焙茶綠茶麻糬(都係最貴嘅combination💰$173), 但係集合咗我最鍾意食嘅3樣嘢, 所以決定訂嚟試吓!🔥.因為係每日新鮮製造, 所以數量有限, 我訂咗1個月😂一係門市pickup, 已經忍唔住要即刻返屋企食😂 賣相好靚😍 外面嘅layer係焙茶味海綿蛋糕, 鬆軟一啲都唔dry! 中間嘅cream分別係焙茶同綠茶, 夠滑夠濃茶味, 但同一時間又唔會撞味, 好match🍵! 加埋煙韌麻糬, 咬口十足😋一打開已經鯨吞半件😂 因為一啲都唔heavy, 食落唔會過甜, 又係新鮮製, 所以冇咁大罪惡感😅 雖然價錢唔算平, 但質素係高嘅
因為係每日新鮮製造, 所以數量有限, 我訂咗1個月😂

Delivery