2023-07-07
✨欣澳蜜柑桔($29)呢杯由柑桔、蜜糖、綠茶組成既茶飲,非常之開胃,口感飲落去好清新,鹹話梅越浸得耐味道就越出,味道層次會因應時間而改變。✨萊姆洛神花加奶蓋加芋圓($26+5+5)一向都好喜歡飲洛神花茶,因為很酸甜開胃,配料方面加咗芋圓來嘗試,芋圓很有嚼口細細粒吸起來很方便,呢杯本身冇奶蓋可以加,但本人很喜歡奶蓋,就另外加錢叫店員加比我,奶蓋好味但係同呢杯既味道不太夾😆✨濃情物語($42)係我飲過最好飲和最濃郁既朱古力茶飲,而且係第二度係飲唔到既味道。選用咗100%可可粉、75%黑朱古力、法國淡奶油、玉桂條和自家製茶葉。特制出味道獨特的朱古力漿,微燻焦糖味給人有一種先苦後甜的味道,係冬天完全可以感受到甜甜的幸福。呢杯真係超級推薦!我好欣賞呢個品牌支持環保,為環保出一份力而創立咗呢個品牌,所以個名都叫「走杯」。佢地既茶飲都主打健康、低糖、天然材料,鐘意養生或者健康人士,真係唔好錯過呢個品牌。
✨萊姆洛神花加奶蓋加芋圓($26+5+5)
✨濃情物語($42)
欣澳蜜柑桔
萊姆洛神花加奶蓋加芋圓