2021-04-26 204 views
早餐來講喺荃灣區都係偏貴,不過既然爸爸想食就滿心歡喜帶佢去食, 點知真係好失望😞沙嗲牛肉麵一嚟到嗰時嚇死我,成個公仔麵好似未煮熟咁!啲公仔麵都未分開一條條,三條公仔麵都黐埋!湯又唔夠熱,冇辦法利用湯嘅熱力整淋啲公仔麵😭😭😭😭鑒於已經食咗一啖,發現啲公仔麵好硬,又唔好意思叫人煮返熟啲公仔麵,因為咁樣好似唔合衛生,所以只可以打包拎返屋企煮番淋啲公仔麵😭😭雞湯通心粉都有一樣嘅問題,通心粉偏硬,不過都叫勉強食得落,如果兩樣食物都打包晒返屋企食,都唔知點解要落街食早餐成餐早餐最正常係個炒蛋多士一開頭點餐嘅時候已經叫左兩杯奶茶,等到差唔多食晒早餐啲奶茶都未到一睇原來佢哋打漏咗奶茶落張單度😟之後又要再等先有餐飲😩

沙嗲牛肉麵一嚟到嗰時嚇死我,成個公仔麵好似未煮熟咁!
啲公仔麵都未分開一條條,三條公仔麵都黐埋!

成餐早餐最正常係個炒蛋多士

一睇原來佢哋打漏咗奶茶落張單度😟之後又要再等先有餐飲😩