. 荃灣台式即叫即製手作爆餡飯糰📍#阿杏飯團 (富華中心)🍙芝士鰻魚飯團 $54 大大條鰻魚🤗配搭椰菜同沙律醬❣即使無鰻魚汁,味道都好足夠🤩仲有火腿同脆脆嘅油炸鬼增加口感🤤外面用紫糯米做主食材料🤭相對健康同飽肚👍🏻🍙鹹蛋雞扒飯團 $46大大舊雞扒肉同樣配搭椰菜同沙律醬❣️好Fresh 每一啖都食到咸蛋😚咸蛋控嘅我覺得100分🧡飯團係暖笠笠架🫶🏻果然係招牌菜!🧋黑糖珍珠奶茶 跟餐價+$17😏以為飯團專門店賣嘅珍奶就唔好飲? 唔差喎😳奶茶味好夠、一啲都唔稀/太奶🫢叫左走甜都好飲💓珍珠有香濃黑糖味🤤加$17有呢個份量同質素唔錯唔錯👍🏻——————————————-總結 : 一個飯團等於一個飯嘅價錢抵唔抵?我覺得抵喎😳足料耐且配搭好夾🤗 對女仔黎講好夠飽、有時想食輕食就岩哂啦💞——————————————-📍 阿杏飯團 (富華中心)🏠 荃灣青山公路荃灣段210號富華中心1樓1A-B號舖📆星期一至日 : 11:30-22:00#hkfoodstep#hkfoodstep荃灣##hkfoodstep台式#荃灣美食 #hkfood #hkfoodie #hkcouple
. 荃灣台式即叫即製手作爆餡飯糰
📍#阿杏飯團 (富華中心)

🍙芝士鰻魚飯團 $54

🍙鹹蛋雞扒飯團 $46
大大舊雞扒肉同樣配搭椰菜同沙律醬❣️好Fresh
每一啖都食到咸蛋😚咸蛋控嘅我覺得100分🧡
飯團係暖笠笠架🫶🏻果然係招牌菜!

🧋黑糖珍珠奶茶 跟餐價+$17
😏以為飯團專門店賣嘅珍奶就唔好飲? 唔差喎😳

——————————————-

——————————————-

📍 阿杏飯團 (富華中心)
🏠 荃灣青山公路荃灣段210號富華中心1樓1A-B號舖
📆星期一至日 : 11:30-22:00