2024-08-04
✔️豚肉節瓜波棒糖 $38講唔停覺得呢個係燒烤堂嘅MVP🏅 佢係用豚肉片加節瓜片卷埋 豚肉片嘅軟嫩配合埋節瓜片爽脆 食落口感係好十分豐富😳 而另外佢仲配咗個蛋黃可以點 唔單只令到成個串燒濕潤咗 佢仲帶一啲黑松露味 真係超級好食🥹🥹😋✔️焦糖鰻魚芝士玉子燒 $28呢個配搭都好特別 嫩滑嘅玉子燒中間夾住細細件鰻魚 而上面就燒咗層脆脆嘅焦糖🤩 令到成件玉子帶頗重甜味🤤 不過今次層焦糖就厚咗啲🙈✔️焦糖青蘋果鵝肝多士 $108鵝肝好大片 厚薄適中 青蘋果可以完美咁樣中和咗鵝肝嘅肥膩🍎 如果可以煎得再焦香一點會更加好食😝✔️雞皮墨魚滑 $38呢個都係講唔停每次都必點‼️薄脆嘅雞皮包住爽口嘅墨魚滑 係意想不到咁好食 一定要試👍🏻👍🏻✔️厚切鹽燒牛舌拖羅 $48牛舌夠晒厚 仲要燒得啱啱好 中間仲係好粉嫩😚✔️明太子雞腿肉 $28✔️明太子燒厚揚豆腐 $28本身個豆腐同埋雞腿肉都冇話好特別 但係個明太子醬係好creamy!唔辣嘅!推薦比鍾意食明太子嘅朋友仔☺️✔️鹽燒豚肉荔枝卷 $22呢款豚肉肉質本身比較鞋 但係加埋超甜同超juicy 嘅荔枝即刻加返好多分🙈✔️新鮮手切牛胸爽 $22✔️蒜蓉燒廣島蠔(兩隻)$44
✔️焦糖鰻魚芝士玉子燒 $28
✔️焦糖青蘋果鵝肝多士 $108