最近荃灣新開咗呢間海鮮放題真係吸引咗唔少香港朝聖,佢除咗有最基本嘅火鍋配料之外,最出名嘅就梗係佢哋自助海鮮區啦🤤我哋去食嗰日見到同事不停補貨,海鮮區入邊嘅海鮮長期都keep住有好多😋而且佢哋款式豐富,蝦同蜆都有好幾款,另外仲有蟹同鮑魚,仲要係無限量,拎幾多都得🥹同事亦都會幫你洗乾淨啲海鮮先拎去打邊爐,真係服務周到🤞🏻除咗海鮮區之外都不得不讚佢哋嘅熟食區,種類多到數唔晒,而且有好多好特別嘅款式:王牌燒乳鴿皇、蒲燒鰻魚、燒香草羊胺、川味燒鮮蠔、辣炒小龍蝦、蒜香炸蝦、各類前菜及各類中式點心都有,另外佢哋仲有啤酒飲🍻整體嚟講呢間餐廳性價比極高,最後埋單都係$300左右一個人,但係已經可以食到各類熟食、甜品、前菜、啤酒仲要有冇限任食嘅新鮮海鮮,店員服務都唔錯,收檯速度快🥰另外值得推介嘅係大家一定要試吓佢嘅龍蝦湯底,味道超級濃郁,打邊爐一流😎