2019-02-26 1642 views
$62已經有蛇羹和糯米飯,仲要送埋蛇湯,呢個價錢真係經濟實惠! 👍🏻👍🏻我仲可以慳番車錢,唔使搭車出深水埗食蛇羹。至於味道真係相當唔錯,首先蛇羹非常足料🐍,調味亦都剛,冇過鹹或過淡,過稀過杰。其實今時今日能夠做到咁樣都已經算好高質了👍🏻👍🏻蛇羹沒有太大腥味,但足料。最緊要加埋佢哋自製嘅脆脆落碗湯度,咁就無懈可擊啦每一匙羹都有蛇肉加其他配料亦都分量十足糯米飯雖然唔係生炒,但係一啲都唔濕,剛剛好唔會過硬或者軟林林,而且味道有功架,臘味有抄香香過,花生夠脆卜卜。夠乾身的糯米飯先稱得上叫糯米飯,識食嘅應該明我講咩啦店內仲有其他野食,例如咖喱或扣肉飯,我都一定會再試!

每一匙羹都有蛇肉加其他配料亦都分量十足
店內仲有其他野食,例如咖喱或扣肉飯,我都一定會再試!