2023-11-19
之前係社交平台見人post 呢間有吉列三文魚食就一早已經bookmark 定😝前幾日咁啱老公早收工而我又放假所以去左荃灣行街同食我想試好耐既吉列三文魚🤗😝吉列三文魚柳定食 $125呢個係豚本家人氣大熱🤗出面未見過吉列三文魚,所以呢個我係會必點既😝外層金黃酥脆,咬落鬆化又唔油膩!炸皮好薄,三文魚好厚身肥美嫩滑,有吉列既口感,亦有刺身既口感,配埋自家製作的沙律醬🤤真係令我食唔停口😋沙律生菜絲仲可以無限添加 ,配芝麻醬食好開胃三色刺身丼定食 $118刺身分別有三文魚、牡丹蝦、北海道帶子!三文魚新鮮肥美,牡丹蝦好大隻彈牙,北海道帶子鮮甜玉子、帶子同三文魚子仲砌到成朵花咁,幾有心思👍🏻定食會搭配茶碗蒸、麵豉湯及白飯,或 +$15可轉烏冬/蕎麥麵(熱/冷)一口炸豆腐 $28炸粉好薄身,外脆內軟,豆腐軟軟滑滑,灑上七味粉,辣辣地好惹味吉列竹筴魚 $28主打吉列真係主打吉列😂 個炸粉真係好薄好鬆化🤤金黄酥脆既吉列竹筴魚,肉質紮實,帶少少鹹味,yummy😋
就一早已經bookmark 定😝
前幾日咁啱老公早收工而我又放假
所以去左荃灣行街同食我想試好耐既吉列三文魚🤗😝
吉列三文魚柳定食 $125
三色刺身丼定食 $118
刺身分別有三文魚、牡丹蝦、北海道帶子!
三文魚新鮮肥美,牡丹蝦好大隻彈牙,北海道帶子鮮甜
玉子、帶子同三文魚子仲砌到成朵花咁,幾有心思👍🏻
一口炸豆腐 $28
吉列竹筴魚 $28