朋友和同事一直大讚新公司附近有一間好吃到不得了的茶餐廳,今早終於有時間去試吓。去到嘅時候見到鄰近幾間店舖都無乜人,但係楠嵩就坐滿人,地方大,乾淨企理,所以今次應該無搵錯地方啦! 入到店舖老闆娘十分熱情,服務態度殷勤,點菜又耐心有禮,出菜又快、靚、正!今時今日香港少有👍👍👍菜式多元化,有西式又有潮式粉面,我同朋友點了粉面試吓……嘩!大大碗,餸多過粉麵,份量足料!湯底好味到停唔到口,我近年在香港真係未食過咁好!必食!👍👍👍最後,老闆都好好人,見到我哋無帶紙巾,仲免費提供一盒俾我哋用,十分熱情窩心!總之,食完不得不大讚他們用心經營的店舖態度,老闆還推介中午的咖喱,下星期一定要再去試吓!所以呢間好店舖一定要同大家分享😊👍