2024-10-23 293 views
荃灣既人氣餐廳o(≧v≦)o成日都好旺場,今晚係平日八點幾入座都仲好多人!嗌左:紅咖喱(牛) 配白飯 $98牛腩肉質軟嫩,入口即化,加埋濃郁既紅咖哩🍛,真係冇得輸!微微辣味、香甜既椰漿、刺激味蕾既香料,多種味道一齊撈白飯,好正!飛天小椰菜 $88好有鑊氣(⁎⁍̴̛ᴗ⁍̴̛⁎)好中意食!小椰菜好爽口清脆,調味好惹味^_^豬肉生菜包 $98生菜新鮮爽口,而且份量好多平時啲餐廳包幾個就冇晒,但呢度食極都仲有~豬肉碎醃得啱啱好,唔會死咸,加埋洋蔥、青瓜、車厘茄真係好有口味😋我仲拎左啲肉碎去撈飯食添!泰式大蝦炒金邊粉 $158其他幾味都好出式,顯得呢個金邊粉就普通咗少少啦,不過依然份量十足!食得出都有啲鑊氣~ share 食就最fit Coconut Smoothies $58好清新好fresh清爽之選!ASOK THAI GARDEN 環境舒適,好好坐,而且食材新鮮,味道都唔錯,應服務態度好~唔錯

嗌左:
紅咖喱(牛) 配白飯 $98

飛天小椰菜 $88

豬肉生菜包 $98

泰式大蝦炒金邊粉 $158

Coconut Smoothies $58
好清新好fresh清爽之選!