(Non-member)
2010-03-22 8 views
我尋晚同幾個朋友夜晚大約8:30左右到荃灣愉景新城o個間outback 食晚飯, 我成日都會同o的朋友來食, 因為覺得這間鋪o的廚師真係煮得好好味, 尤其係意粉同steak. 其他小食都好味.不過唔知點解, 去親這間outback 都好似見到o的waiter / waitress 好忙, 由你叫落order 到等有得食, 問佢地比杯水飲, 都要等好耐, 平時人流多唔多, 我就唔清楚, 但係冇理由星期日甘多人, 都係見到只有3-4個waiter / waitress. 有乜搞錯呀. 成間鋪甘大, 又多人來食飯, 唔係個廚師煮得好味, 我唸真係未必會來, 因為直頭覺得冇service. 我都問過o的waiter / waitress 點解冇人家, 叫公司請多幾個返來幫手, 明知星期日, 都只得3-4個waiter / waitress, 真係有o的問題. 同埋見到佢地都好辛苦, o的碟, 玻璃杯, 鬼死甘重. 有o的waiter / waitress 身型矮小, 還要用手托起個盤, 真係會做到肌肉勞損呀~我都試過係佢公司WEBSITE 投訴過, 不過好似冇乜人回覆您.真係希望這間公司對O的

真係希望這間公司對O的員工好O的, 人. 此終都係人, 點做都要比人休息O下, 最重要係根本唔成正比, 一個waiter / waitress 要service 5-7台客.
2010-03-21
$200 (Dinner)
Celebration
Anniversary