2018-02-01 54 views
又到左晚飯時間,經過荃灣路德圍附近,見到呢間特別多人排隊,一於試下先,好好彩等左十五分鐘左右就入座喇!同朋友叫左幾道小菜,先嚟一個菠蘿生炒骨,排骨炒得相當脆口,醬汁酸酸甜甜,甜酸度剛剛好作為開胃菜非常合適。再嚟一個朋友至愛的魚香茄子煲,香炒豬肉粒配上大大條juicy的茄子,整個茄子煲好好味佐飯一流。喜歡新鮮蝦菜式的我仲叫左一碟美極大碌蝦,美極醬油將蝦的鮮味激發出來,同樣係佐飯之選。另加埋一個餐廳招牌的芝士流心西多,邪惡卻引人入勝令人愛不釋手,怕唔怕肥都要食左再算!餐廳的特色飲品同樣值得推介:奶茶紅豆冰味道相當之夾,茶香又不會過甜;雪山朱古力更是必飲之選,非常香濃好味,兩杯都值得一試。

2018-01-05
Type of Meal