2024-04-24 139 views
早排係社交平台見到佢地話會係荃灣開分店 個陣已經好期待 一早bookmark左一定要黎試 見佢地試業中 即刻黎試下 仲有折tim 我地平日下午去到 餐廳冇乜人 得一兩枱 可能冇乜人知佢地開左 餐牌都有好多選擇 我地叫左個明太子蟹肉忌廉意粉 賣相好靚 意粉份量正常 食落好彈牙 唔會好淋 每條意粉都會有明太子掛汁 食落好Creamy 仲有蟹肉 蟹籽 紫菜同埋菇 成個配搭好好食另外仲叫左個小食係啤酒薯條配黑松露醬 薯條份量好多 好長好幼身 炸到金黃色熱辣辣好香口 食落有少少啤酒味 黑松露醬好香好濃 薯條同黑松露醬係一個好夾嘅配搭甜品叫左個鮮果窩夫配雪糕 有兩件窩夫 店員整嗰陣已經聞到好香窩夫味 窩夫整到好香好脆 唔會太甜 幾好味 仲會有一球雲呢拿雪糕同埋忌廉 另外仲有三款鮮果 份量都好多 仲會跟埋個士多啤梨醬 呢份窩夫睇得出整得好有心機 唔會求其 擺盤又好靚 飲品叫咗杯熱情果梳打 賣相好靚 飲落正正常常 唔會太甜 整體嚟講 食物幾好味 多選擇 值得一試

飲品叫咗杯熱情果梳打 賣相好靚 飲落正正常常 唔會太甜

整體嚟講 食物幾好味 多選擇 值得一試