2020-04-24 251 views
作為一個荃灣友,有新開既黃店緊係第一時間衝去食😈 雖然果日等左差唔多45分鐘位,但我地一致認同呢間係好好食!(同行朋友第日再encore 🤣 真係好誇張)🔸Easter Set ($298)呢個套餐本身係復活節限定,唔知宜家仲有無,不過如果小店繼續出我諗我會翻兜再翻兜🤤套餐包左一隻大大隻咸豬手,皮脆肉嫩,好食!仲包一款意粉,我地揀左墨汁海鮮意粉,海鮮唔算多但都大份,好食!小食3揀1,我地揀左薯條,仲要跟3款醬,有無搞錯又係好好食!跟餐仲送野飲,真係搞手但求打個和... 我地加錢換左咖啡,見到有Bailey Mocha 試下🤪 預左會好甜但飲落仲帶有Bailey 酒香同咖啡既香濃❤️我地3個人所以再叫多個帶子明太子忌廉意粉,個汁岩岩好,而且都多帶子同蟹子🥰 雖然等位等左好耐,但上菜速度都算好快,好值得一讚💛

🔸Easter Set ($298)

雖然等位等左好耐,但上菜速度都算好快,好值得一讚💛
墨汁海鮮意粉
Bailey  Mocha