2021-07-06 141 views
呢間餐廳係愉景新城,都算有啲氣氛嘅餐廳🤪小食有麵包同芝士條,麵包都幾熱!身為牛油果控,見到呢間餐廳有牛油果有沙律藜麥梗係要order😛😛😛牛油果生熟程度啱啱好,口感creamy👍👍沙律有有大量藜麥,沙律菜沾上適量嘅醋,仲可以鋪係脆卜卜嘅餐前麵包上面食👍👍都幾滿意呢個沙律主菜就叫咗炭燒紐西蘭羊鞍扒,總共有四舊燒紐西蘭羊鞍,啲肉冇羶味同埋幾柔嫩!個side dish揀咗焗完個薯仔,因為焗完個薯仔唔係間間餐廳都有😛燴美國牛肋肉配寛蛋麵,牛肋肉質地偏軟,好容易咬開🤤寛蛋麵配上濃郁嘅蕃茄醬真係好正,而且寛蛋麵軟硬度適中,而且因為寛蛋麵特別容易沾滿晒啲醬汁,覺得好滿足😝😝😝菠蘿斑斕葉唔算好甜而且有淡淡的斑斕,好難喺其他地方飲到!覺得幾有新鮮感熱情果芒果沙冰超級大杯,好抵飲!酸酸甜甜好開胃☺️☺😇😇
呢間餐廳係愉景新城,都算有啲氣氛嘅餐廳🤪
小食有麵包同芝士條,麵包都幾熱!
菠蘿斑斕葉
熱情果芒果沙冰
超級大杯,好抵飲!酸酸甜甜好開胃☺️☺😇😇