2014-06-28 430 views
呢間m記係我食禁多間最差一間,包括環境,態度。 我座係到食野,見到門後面入面廚房太恐怖,我見到周地都係水,發臭。我見到有個呀叔收垃圾,啲水一邊流流流,流到成身都係腳又係,啲垃圾袋又穿哂洞。(我就聽到呀叔話,你地啲員工點解五倒左啲水同汽水先放入垃圾洞既?)然後,我聽到一個好無禮貌神情想殺人既著藍色制服貌似經理既女仔就話,(呢個不樓都係我地公司既規舉嫁喇,你禁整污澡達地喇。好大聲罵個叔叔)之後我就睇到距企係到好似想打人禁望住個倒垃圾既呀叔。我係到唸,人地呀叔都係打份工姐,你地啲水禁倒落垃圾洞。你地員工應該有責任五放水落去,然後見到水要即拖,公司咪無禁臭囉,太危險了成地水。真係看不過眼。個經理仲要惡人,蝦人。
呢間m記係我食禁多間最差一間,包括環境,態度。
之後我就睇到距企係到好似想打人禁望住個倒垃圾既呀叔。
2014-06-20
Type of Meal