2024-08-16 180 views
話說出開荃灣整野,見到Miss Tira 新推出左「厚醬夾心貝果Bagel🥯 」買黎試吓💕💕Miss Tira用上厚夾心內層,0卡糖製作,低脂低卡低膽固醇,讓大家食得健康🥳🥳🇹🇭 泰好味推介泰式芒果椰香紫糯米厚醬夾心貝果🥯芒果肉配上椰汁加上紫糯米🥥真係有食緊芒果糯米飯嘅感覺😍朱古力🍫控精選推介🫶🏻脆皮黑巧厚醬夾心貝果 🥯黑朱力脆皮配上朱古力脆脆波,再加埋濃濃既朱古力厚醬夾心,有層次感呀😙夏日精選🫐藍莓厚牛乳奶凍脆脆厚醬夾心貝果🥯本身藍莓已經係細路鍾意食嘅水果,仲要加埋牛乳奶凍簡直雙重享受😋合家歡推介😇🧀️焦糖芝士伯爵茶脆餅厚醬夾心貝果🥯鹹香嘅芝士碎配上甜甜地嘅焦糖醬,再加上伯爵茶既香味,配搭非常特別🤗除咗呢4款,仲有以下兩款,一共6️⃣款口味🤗【🥇必吃經典口味】微醺⁠提拉米蘇麻薯厚醬夾心貝果【2024年最人氣大熱💚】雙重濃厚開心果厚醬夾心貝果

🇹🇭 泰好味推介

朱古力🍫控精選推介🫶🏻