2020-04-21 280 views
第一次去海之戀商場食飯,感覺大部份餐廳都好貴,行經li間幾靚幾舒服既ASAP一於入去試試。入到去咁岩有窗口位坐,因為早去人流唔多唔洗等位,環境幾闊落,menu都幾多選擇,最後揀左個肉醬面包配炒蛋腸仔配沙律🥗跟熱牛奶咖啡試下。肉醬面包配炒蛋腸好surprise,無諗過咁大碟分量又足,份包都幾大塊,酸酸地幾開胃,又有沙律🥗配,又健康又飽肚,好好吃😋。熱牛奶咖啡(Latte)☕️幾好飲,奶味同咖啡味都岩岩好,又好夠熱。值得一提係服務生都好細心主動提供紙袋比我放口罩😷。望住下午既海峽🌊寧靜既餐廳☺️嘆著午餐🍛🍲享受一個豐富既一天

2020-04-20
$80 (Lunch)