2024-09-23 608 views
朋友話今晚想打邊爐,佢帶我去左荃灣大陂坊一間叫「大滿足火鍋冰室」嘅餐廳。任飲任食兩小時。有分3個時段收費:以成人收費計,7點前離座和9點後入座都是$178、7點至9點$198。湯底是免費的。嗌左個滋補清補涼湯底。餐廳有大量卡位,坐得舒適。出面有自助區,可以隨便出去攞野食同野飲。重要有雪糕任食!😍😍😍有涼菜、肉、海鮮、丸、菜、麵、水果等任攞任食,好多款式呀😻!除左有雪糕,重有仙草凍。海鮮有蝦、蜆、細蟶子。菜有金菇、粟米、南瓜、芋頭、淮山、椰菜花、黃芽白、油麥菜等。水果有柚、西瓜🍉、車厘茄等。雪糕有很多口味選擇:朱古力、香芋、雲尼拿、曲奇等。見到都開心😻😋。食到滿肚腸肥,捧著飽腹而去了~真係如其店名一樣「大滿足」!🥳

湯底是免費的。
嗌左個滋補清補涼湯底。

餐廳有大量卡位,坐得舒適。

海鮮有蝦、蜆、細蟶子。

水果有柚、西瓜🍉、車厘茄等。