2021-12-12 166 views
身為一個愛蛋之人,見到呢啲厚蛋治真係毫無抵抗力,今日2點幾去到,竟然無人等位,緊係衝入去試試佢啦!。🐒咸牛肉蛋治💰$30加配小食紅油抄手可能即叫即整,所以都等左3-4個字左右,一上到黎好熱辣辣,一啖食既話好滿足☺️不過會食到好狼狽,一路食一路跌。老實就無乜特別,個蛋係無乜咸味,所以成個食落就會淡啲,因為相比之下啲咸牛料唔夠,但對我黎講滿足囉。🐒爆脆華田西多(半份)💰$22呢個反而係第一樣到😂都係expected既好味,但無驚喜,一口size同有得叫半份,呢個位幾貼心(可能係識做生意😂)。🐒鳳凰奶糊💰$24呢碗野性價比超級高,勁大碗。我係抱住嘗鮮既態度去試,因為未見過都未試過。佢係淡啲無咁甜既奶黃包入面既餡,再加隻生雞蛋係上面,暖暖地,好特別!我推薦比中意食奶黃既人去試!。舖頭坐位唔多,地方淺窄,所以我地都急急腳食完就走lu,下次要再去碰碰運氣😍

🐒咸牛肉蛋治💰$30加配小食紅油抄手
咸牛肉蛋治

🐒爆脆華田西多(半份)💰$22
脆華田西多

🐒鳳凰奶糊💰$24
鳳凰奶糊

$50 (Tea)
咸牛肉蛋治
鳳凰奶糊