荃灣 │ 人氣黑芝麻雪糕試真啲🩶✽ 黑芝麻雪糕 $27✽ 黑芝麻布丁 $25太子黑芝麻專賣店進駐荃灣😈 雪糕絕對可以一試👐🏻 口感比較特別,帶有細微的粉粒感,並非傳統的順滑口感、充滿著芝麻的醇厚滋味🩶喜不喜歡就見仁見智、我就覺得不錯的🙂‍↕️濃厚芝麻醬才是令芝麻味更出眾!黑色威化筒薄脆、味道正常黑芝麻布丁的口感滑嫩,狀態偏水,充滿著濃郁的芝麻香氣,但甜度太重、個人覺得一般。比起布丁更加像凝固版的芝麻糊😿😿想幫屋企人買黑芝麻菲林糕😤 但原來一點至六點才有、每小時20個。有機會再補過食評🤣食過雪糕後對菲林糕有點期望的🫡🫡食物味道: 7/10性價比: 7/10打卡指數: 7/10價格:約$25-50
荃灣 │ 人氣黑芝麻雪糕試真啲🩶

✽ 黑芝麻雪糕 $27
✽ 黑芝麻布丁 $25

食物味道: 7/10
性價比: 7/10
打卡指數: 7/10
價格:約$25-50

Waiting Time
2 Minutes (TakeAway)
  • 黑芝麻雪糕