2023-08-13
HIKARI龍蝦包($138) + 黑松露忌廉汁煮芝士菠菜餡介子雲吞($138) + Iced Mocha($45) + Iced Cointreau Mocha Latte($54) (凡惠顧食物, 飲品可享$15折扣/另加一) 到訪當日係平日中午,座無虛席,厲害了🤓咖啡店可以做到嘢好食,啡好飲,係唔多嘅,sad but true🥲呢間嘢食同咖啡味道比預期出色,咁嘅質素同價錢係荃灣區good choice,唔怪得咁多人👍🏻👍🏻淺色木系簡約風+白水泥色調,吊燈裝飾+夠摩登🪞有上下兩層,播輕音樂,店員態度友善🌷介子雲吞size適中,粗略估計起碼有廿幾粒,包住芝士菠菜餡,餡皮有啲厚度,所以好飽肚,好有咬口;黑松露忌廉汁creamy帶奶香同芝士鹹香,味道excellent😋 龍蝦包包體外層烤得脆身,帶微微牛油香,龍蝦肉鹹鮮有嚼勁🦞伴牛油果蓉+芝士醬+洋蔥,好食😋Cointreau coffee唔算常見,橙酒朱古力咖啡,酒味唔會太強,入口有淡淡橙香,同咖啡好夾🍊🍊🍊我覺得好好飲,大推!⭐️⭐️⭐️Mocha質地厚身,奶滑同時平衡;可以再訪🙋🏻♀️
HIKARI龍蝦包
HIKARI龍蝦包