2024-12-24 118 views
好耐冇過嚟荃新天地二期行街啦,穿過如心廣場條天橋,一入門口行幾步發現開咗間新嘅茶飲店,茶飲款式都幾多。🧋紫米燒仙草鮮奶茶$35啲杯真係超級足料,紫米💜同仙草嘅份量都好多。佢嘅奶茶係用鮮奶🥛沖,茶味幾清香,配上濃郁嘅奶味,勁鍾意😚😚。🍓草莓益力多$40呢杯好啱打卡🩷🩷🩷,賣相幾靚之餘味道都唔錯,食落去酸酸甜甜好開胃🤤。🍇芝士多肉青提$40見到呢個芝士🧀系列好吸引,揀咗我最鍾意嘅青提💚,入口同賣相一樣都好清新,青提好甜,食到啖啖果肉,再加上面頭有大量芝士奶蓋😚😚,佢啲奶蓋食落鹹鹹地,好濃嘅奶味。🔔想知更多美食資訊,快d follow我啦🔔📍 茶一 (荃灣)荃灣楊屋道18號荃新天地2 UG樓UG86號舖

🧋紫米燒仙草鮮奶茶$35

🍓草莓益力多$40

🍇芝士多肉青提$40

🔔想知更多美食資訊,快d follow我啦🔔

📍 茶一 (荃灣)
荃灣楊屋道18號荃新天地2 UG樓UG86號舖