2020-03-15
個日行過見到間餐廳裝修幾得意就入左去試了😂一夜小小就見有少少人排隊 令我覺得應該都唔錯 因為佢都book得幾爆下😂個日叫左⋯鐵板雞扒番茄醬汁燴意大利麵 $72呢個係男朋友話要嗌既 但估唔到全餐最好食既野竟然係呢個😂 因為其他都有啲令我失望軟殼蟹黑松露忌廉意大利麵 $98軟殼蟹係全隻上 係意粉上面造型幾得意 但食落又覺得麻麻地 啲粉好似未係炸得好熟咁 而個黑松露唔算出 最主要我覺得啲意粉太小😂 其實兩個意粉份量都唔多 所以食完一個都唔係好飽。黑魔王窩夫 (全份) $82個oreo碎都幾多 但好似唔係好新鮮 因為食落啲餅乾係有小小淋左 應該係開左擺係室溫耐左既感覺🤨綠茶牛奶 (熱)$36係因為我見係三眼仔拉花所以先叫黎飲, 飲落其實都係普普通通既green tea latte 唔算好出色但可接受😂 但因為有三眼仔所以加左分🥰
鐵板雞扒番茄醬汁燴意大利麵
軟殼蟹黑松露忌廉意大利麵
軟殼蟹黑松露忌廉意大利麵
黑魔王窩夫 (全份)
綠茶牛奶 (熱)
綠茶牛奶 (熱)