2021-10-10 47 views
難得放假便相約朋友行街食飯,揀左呢間Cafe,因為可以同朋友影下相,打下卡,有一片草地小角落,感覺好休閒、舒適。.肉醬薯條 $98薯條新鮮熱辣炸起,口感香脆,而且仲係粗薯條,入邊有滿滿薯蓉,加上香濃芝士和肉醬是非常惹味的配搭,忍不住一條接一條。.墨西哥粟米脆片 $98分量十足,勁大碟,上邊有熱熔三色芝士、蕃茄粒、洋蔥粒,配上牛油果醬和他他醬,係唔錯嘅餐前小食。.香辣三色椒帆立貝扁意粉 $158個扁意粉煮得剛剛好,軟硬度適中,夠彈牙,而且好足料,有好多三色椒絲、煙肉粒、洋蔥粒和帆立貝,幾乎每一啖都食到餡料。味道好香,幾惹味。.菠蘿柚子梳打 $48味道清甜,有菠蘿和柚子香,幾岩夏天飲。.伯爵茶 $42賣相好可愛,有個士多啤梨裝着啲茶葉,而且味道都夠濃。

肉醬薯條 $98

墨西哥粟米脆片 $98

香辣三色椒帆立貝扁意粉 $158

菠蘿柚子梳打 $48
味道清甜,有菠蘿和柚子香,幾岩夏天飲。
伯爵茶 $42
賣相好可愛,有個士多啤梨裝着啲茶葉,而且味道都夠濃。
Type of Meal
Dinner