2016-02-14
:美人之赤莓 $338東海堂既蛋糕好少係唔好味既😂 我仲記得有一款藍莓芝士蛋糕我細個連續三年生日都食個個🎂 因為真係好好味😭 近年黎東海堂既廣告design都好新穎~呢個🍓蛋糕 廣告真係周圍都係 地鐵離遠就見到好紅既廣告😂好唔開心九龍城竟然冇東海堂分店 搞到要出到去旺角買😳 食一粒🍓真係甜到癲🙈成個cake有好多層 每個layer好分明 但又好夾~ 有白朱古力草莓脆脆 仲有一層好似jelly咁😙唯一唔係太好就係夾係中間d cream有d太多🤔 我食到仲有草莓醬 一啖食曬所有layer係真係幾滿足既不過我覺得有陣時⋯ 有d食物比人講得太多讚得太多 就會有期望👉🏿👈🏿 當人有期望就會有失望 呢個又唔係真係好食到一個點 雖然🍓係高級係甜不過其實三百幾蚊真係唔算平🌚 但佢好靚好精緻呢個係真既💕
呢個🍓蛋糕 廣告真係周圍都係 地鐵離遠就見到好紅既廣告😂
不過其實三百幾蚊真係唔算平🌚 但佢好靚好精緻呢個係真既💕