2020-08-16
店鋪:迷客夏 (旺角)地址:旺角西洋菜南街1A-1K號百寶利商業中心地下12號舖黃店茶飲就唔怕飲多幾間嘅🥤,自己人自己撐嘛💪🏻。呢間位於旺角西洋菜南街嘅迷客夏成日經過,飲就真係第一次,皆因知道佢地做緊優惠而專登黎飲😋芒果芝芝🥭 $36@Milksha 採用菲律賓嘅呂宋芒果🇵🇭,唔怪得咁香甜啦😏,飲嘅時候仲有粒粒芒果肉😍,加上面頭果層醇滑芝士真係不得了,夏天飲一流👍🏼草莓優格🍓 $34選用咗歐洲嘅士多啤梨,每一啖都有清新草莓香,睇黎佢地對生果嘅選擇都幾認真細心😎,特別嘅係佢地加咗yogurt係當中,酸酸甜甜又幾得意😆,難怪有咁多人排隊買野飲😜呢個試飲價做到23/8咋,趁有優惠緊係快啲去飲啦😍兩杯拼埋一齊打卡又幾好睇📸,小姐小姐可唔可以借隻手黎幫手拎住比我影相😜?最多請杯妳飲啦😉
地址:旺角西洋菜南街1A-1K號百寶利商業中心地下12號舖
芒果芝芝🥭 $36