2009-04-30
COMEBUY有分大珍珠同小珍珠~本人覺得大珍珠比較正常~ 而且你知道自己咬到D野~ 比較有甜味~而小珍珠就不太好~ 因為小珍珠細到你吸左入口不覺地吞進肚子裡~ 而且好難咬到~什至乎佢地有時會出大小混合珍珠~由於我比較喜歡大珍珠~ 所以有次問收銀的姐姐===>請問而家係大珠定細珠? 收銀答我===>暫時答唔到你, 因為我地D珠係隨機出~!我心捻===>你個答案真係不知所謂, 俾錢果時都唔知自己買D咩, 應該幾時先知? 隨機出都答出, 唔通你部機中左病毒呀? 咁隨機你不如答我部機可能出個心形 K形 星星形 珍珠啦~笨! 即使你部機咁勁, 全機器化整出來, 製造商都知道不會亂出殊吧! 如果有人手放落出仲搞笑, 分明佢地廣晒大話, 佢真係擋客人傻的.....!!!!最後我睇到D人拎的是細珠,跟據經驗所知道, 如果見到人地出的是什麼珠, 跟住都會同樣出同大小的珠, 所以我沒買=.=其實COMEBUY這麼多人排隧~ 味道都有一定的保證~ 可惜做生意的手法太不老實~如果知道大小珠會帶來麻煩,不如索性出一款珠, 不要賣2款的時候, 不給客人選擇, 還要假作****一個荒謬的答
什至乎佢地有時會出大小混合珍珠~
收銀答我===>暫時答唔到你, 因為我地D珠係隨機出~!
如果知道大小珠會帶來麻煩,不如索性出一款珠, 不要賣2款的時候, 不給客人選擇, 還要假作****一個荒謬的答覆給客人****~"~